Vacatures werkgroep Het Kruispunt

Het Kruispunt is een christelijk studie- en toerustingscentrum voor de ontmoeting tussen christenen en moslims. Wij willen in het gesprek met moslims laten zien wat God voor ons betekent in Jezus. Ook willen we graag begrijpen wat moslims beweegt zodat we elkaar op een respectvolle manier kunnen ontmoeten. We rusten christenen toe voor het contact met moslims. We doen dit in Rotterdam en omliggende gemeenten door gesprek, dialoog, (bijbel) cursussen, vrouwenwerk en studie. Het Kruispunt heeft drie vaste medewerkers, waaronder de missionair predikant en een werkgroep die bestaat uit vrijwilligers die het werk ondersteunen. Voor de versterking van de werkgroep zoeken wij

betrokken werkgroepleden

Als lid van de werkgroep lever je een bijdrage aan de werkzaamheden en projecten van het Kruispunt. Dit kan gaan om de organisatie van cursusavonden, deelname aan dialooggroepen, maar ook om activiteiten die gericht zijn op de profilering van Het Kruispunt.

Wat vragen we?

  • betrokkenheid bij het werken met moslims in het Rijnmondgebied
  • bereidheid om voor één dagdeel per week tijd beschikbaar te stellen
  • bereidheid om je te verdiepen in het werk van Het Kruispunt door deelname aan activiteiten en mee te denken in de werkgroep

Wat bieden we?

  • een gedreven organisatie met hart voor het werk onder moslims
  • een plezierig team dat gericht is op goede samenwerking en een goede sfeer
  • werkzaamheden die aansluiten bij jouw talenten en mogelijkheden

Nieuwsgierig geworden?
Kijk dan op onze website www.hetkruis.org en neem contact op met Wim Koning, tel.: 0637197548 / email: wim.koning@gmail.com.

Het Kruispunt is gevestigd aan de Weteringstraat 275 te Rotterdam. Het Kruispunt valt onder de verantwoordelijkheid van de MAR (www.maronline.nl).