Vacature

Aan het eind van dit seizoen stopt onze huidige secretaris met zijn werkzaamheden. We zijn daarom op zoek naar een nieuw lid van onze werkgroep die zijn taken over kan nemen. De secretaris m/v verzorgt de vastlegging van de maandelijkse vergaderingen van de werkgroep en de tweewekelijkse overleggen van de kerngroep, verwerkt de aanmeldingen voor cursussen en andere activiteiten en beheert de informatie en documentatie van Het Kruispunt. De omvang van de werkzaamheden beslaat ongeveer twee dagdelen.

Voor deze boeiende vrijwilligersfunctie zoeken we kandidaten die affiniteit met secretariaatswerk hebben en die graag meedenken met de verdere ontwikkeling van Het Kruispunt.

Nadere informatie is te verkrijgen bij:

Martijn Leeftink, directeur van het Kruispunt: martijn@hetkruis.org – 010 4520911
Wim Koning, voorzitter van de werkgroep: wim.koning@gmail.com – 06 37197548