Wie werken er bij het Kruispunt? Naast het vele werk dat door vrijwilligers wordt gedaan, zijn er twee vaste medewerkers.

Martijn

Martijn Leeftink werkt vanaf 2013 in Het Kruispunt. Martijn woonde vanaf 2003 in het Midden Oosten, in Jordanië en daarna in Damascus, Syrië. Sinds 2012 woont hij met zijn gezin in Nederland. Hij is getrouwd met Kinda, en samen hebben ze 3 kinderen. Martijn is dominee, en spreekt Arabisch, Engels en Nederlands. Hij houdt van (vreemde) vogels, de natuur en goede muziek. In het Kruispunt is hij altijd te porren voor thee en een gesprek. Wil je samen de verhalen uit de Bijbel te ontdekken, moeilijke vragen stellen of meer horen over Jezus? Welkom!  Martijn leidt ook de arabische-nederlandstalige bijeenkomst op dinsdagavond alsmede de maandelijkse samenkomst op Zaterdag. Altijd met een goede vertaler naast hem die naar het Arabisch vertaalt.

Martijn@hetkruis.org

06 51426277

Annemarie

Annemarie Krijger werkt vanaf 2010 in Het Kruispunt. Ze is theoloog, en vertelt het liefst de verhalen van Adam en Eva, Abraham en Sara, van Mozes, David, Jesaja en Jezus. Ze is getrouwd en moeder van 2 kinderen. In Het Kruispunt zet zij zich samen met anderen in voor vrouwenochtenden en het naaiatelier. Je bent ook altijd welkom om een kop thee te drinken, door te praten, of om voor je te laten bidden.

Annemarie@hetkruis.org