Wie werken er bij het Kruispunt? Naast het vele werk dat door vrijwilligers wordt gedaan, zijn er drie vaste medewerkers.

 

Martijn

Martijn Leeftink werkt vanaf 2013 in Het Kruispunt. Martijn woonde vanaf 2003 in het Midden Oosten, in Jordanië en daarna in Damascus, Syrië. Sinds 2012 woont hij weer met zijn gezin in Nederland. Hij is getrouwd met Kinda, en samen hebben ze 3 kinderen. Martijn is dominee, en spreekt Arabisch, Engels en Nederlands. Hij houdt van (vreemde) vogels, de natuur en goede muziek. In het Kruispunt is hij altijd te porren voor thee en een gesprek. Wil je samen de verhalen uit de Bijbel te ontdekken, moeilijke vragen stellen of meer horen over Jezus? Welkom!  Samen met Samer Younan leidt Martijn ook de arabische-nederlandstalige bijeenkomst op dinsdagavond.

Martijn@hetkruis.org

 

Annemarie

Annemarie Krijger werkt vanaf 2010 in Het Kruispunt. Ze is theoloog, en vertelt het liefst de verhalen van Adam en Eva, Abraham en Sara, van Mozes, David, Jesaja en Jezus. Ze is getrouwd en moeder van 2 kinderen. In Het Kruispunt zet zij zich samen met anderen in voor vrouwenochtenden en het naaiatelier. Je bent ook altijd welkom om een kop thee te drinken, door te praten, of om voor je te laten bidden.

Annemarie@hetkruis.org

Tel. 0634332322

Lydia

Lydia werkt sinds 2017 in Het Kruispunt. Ze is theoloog en docente godsdienst op een middelbare school. In Het Kruispunt verzorgt ze het taalcafe ‘koffiepraat,’ en ze volgt een opleiding tot NT2 docente.  Ze houdt van gezelligheid, zingen, (vegetarisch) samen eten, Marokko en ….